PIEK persoonlijk

“Ik verwoord wat u wilt vertellen”

Foto Martine Boutz-Schijvens “Schrijven, je verdiepen in steeds weer nieuwe onderwerpen en mensen. Dat verveelt nooit.”

Ik heb een mooi vak. Tekstschrijver. Copywriter. Contentspecialist. Redacteur. Communicatieprofessional. Noem het zoals u wilt. Mijn geluk is dat ik me steeds weer mag verdiepen in nieuwe onderwerpen en mensen. Dat verveelt nooit!

Iedere dag opnieuw is het mijn uitdaging om teksten te produceren die aanspreken. Persoonlijke verhalen die mensen raken omdat ze zich erin herkennen. Artikelen die krachtig de kern van de materie blootleggen. Of online posts die een tipje van de sluier weggeven, voldoende prikkelend om door te klikken.

De juiste toon treffen betekent je verplaatsen in je lezers. Goed luisteren en doorvragen tijdens interviews. Het vraagt om inlevingsvermogen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Maar ook om kennis, van bijvoorbeeld de werking van zoekmachines en de mogelijkheden van de verschillende kanalen en media.

Wilt u uw personeel, klanten of relaties beter informeren, aansporen tot actie of een plezier doen met interessant leesvoer? Zoekt u iemand die kan verwoorden wat u wilt vertellen? PIEK Tekst & PR helpt u graag verder. Bel gerust voor een kennismaking en oriĆ«nterend gesprek: 043 – 3627016 of stel uw vraag via het contactformulier.

Martine Boutz-Schijvens, eigenaar PIEK Tekst & PR